top of page

LIMMEN ARTISTIEK & CREATIEF

Impressie 2024
DSC_0539-2.jpg
DSC_0532.jpg
DSC_0526.jpg

Limmen Artistiek & Creatief 2024

De 49e expositie op 9 en 10 maart 2024, georganiseerd door Limmen Artistiek & Creatief, was net als de voorgaande jaren, een groot succes. Na de opening door Wethouder Brouwer kon een grote diversiteit aan prachtige kunst worden bewonderd en aan workshops worden meegedaan. Veel bezoekers hebben hiervan twee dagen kunnen genieten, net zoals de exposanten zelf.

 

Kunst & cultuur is meer dan alleen maar ernaar kijken: het stimuleert en inspireert mensen, het activeert en verbindt mensen met elkaar en het vergroot de sociale samenhang en leefbaarheid. Daarom heeft Limmen Artistiek & Creatief de exposant Henk Schweitzer in het zonnetje gezet. Henk had na diverse hersenbloedingen ernstige fysieke beperkingen. Hij is tijdens zijn revalidatie gestart met schilderen en maakt prachtig werk.

Ook de expositie van de tekeningen van kinderen van de twee basisscholen De Kerkuil en Het Kleurenorkest trok weer veel bezoekers. De muzikale opluistering door Het Beestenkwartet maakte de expositie extra feestelijk. Het bezoek van Prinses Laurentien aan de expositie was een hoogtepunt!

Impressie 2024

Volgend jaar op 8 en 9 maart 2025 zal Limmen Artistiek & Creatief haar 50 e jubileumexpositie vieren. Het wordt een speciale editie, met extra activiteiten en feestelijkheden. Dus mis het niet! Wij hopen dan ook op veel geïnteresseerde exposanten, met een divers aanbod aan kunstvormen voor de bezoekers om kennis mee te maken. Er kan worden ingeschreven vanaf 1 augustus 2024. Houd hiervoor onze website en de publicaties in lokale krantjes in de gaten.

Tot volgend jaar!
bottom of page